fbpx

ROCK SALT Maximum

Rock Salt Maximum, një koleksion shumë i sofistikuar në të cilin kristalizimi tipik i kripës së detit shprehet me një gamë të gjerë dhe të plotë ngjyrash.

Title

Go to Top