fbpx

LUCE

LUCE është projekti i ri i Iris Ceramica Group i projektuar nga Guillermo Mariotto.
Dora e stilistit udhëhiqej nga qëllimi për të rimenduar qeramikën.
Shkrirja midis natyrës inovative të kompanisë dhe ndjenjës estetike dhe vizionare të stilistit i ka dhënë jetë një materiali që ripërpunon elegancën klasike me një tjegull autentike me kthesë bashkëkohore që e çon arkitekturën në një dimension të ri.

Title

Go to Top