fbpx
Home/FIANDRE/HQ RESIN

HQ RESIN

Performanca e lartë e gresit prej porcelani të teknologjisë së lartë kombinohet me pamjen shumë të veçantë të rezines për të krijuar HQ.RESIN, koleksioni i jashtëzakonshëm nga FIANDRE, i disponueshëm në tre madhësi të pllakave maxi: 300×100, 100×100 dhe 150×100.

Title

Go to Top