fbpx

PORTRAITS

Shtatë gurë natyralë që janë përzgjedhur me saktësi frymëzojnë koleksionin e ri të pllakave prej porcelani me efekt guri, Portraits nga Ceramiche Caesar. Shtatë produkte me veçori unike, të disponueshme në tetë madhësi të ndryshme që variojnë nga pllaka 30×60 cm deri te pllakat ekstra të mëdha 120×240 cm prej guri prej porcelani dhe pllakat me spessor 20 mm për përdorim të jashtëm.

Title

Go to Top