fbpx

Pllakat prej porcelani me efekt mermeri Anima riinterpretojnë mermerin më të çmuar dhe transformojnë ambientet tuaja duke përdorur stil unik dhe fisnik. Anima, koleksioni i pllakave prej porcelani me efekt mermeri është i gjithanshëm dhe ka një stil të pagabueshëm, të pasur me natyralitet, në gjendje të pasurojë ambiente duke përdorur sipërfaqe heterogjene dhe thekse delikate dekorative. Nëse e doni elegancën dhe shkëlqimin që ngjall mermeri, Anima jep stil dhe detaje të pagabueshme që nuk janë parë kurrë më parë në ambjentet tuaja rezidenciale dhe komerciale.

Title

Go to Top