fbpx

ANIMA EVER

6 ngjyra gjallërojnë shijen e gurit me një bukuri të përjetshme. 3 përfundime ju japin mundësinë për të punuar në mjediset nga më të ndryshmet. Gama Anima Ever zgjeron potencialin e gurëve prej porcelani me efekt mermeri dhe hap përtej përdorimit konvencional të mbulesave të dyshemesë dhe mureve drejt zhvillimit të elementeve novatore të arredimit

 • SIZESKID RESISTANCEFINISHTHICKNESS
  120X278-LUCIDATO0.6
  160X320-SILK0.6
  120X120-MATT0.9
  60X120-MATT0.9
  80X80-MATT0.9
  120X120-LUCIDATO0.9
  80X160-LUCIDATO0.9
  60X120-LUCIDATO0.9
  80X80-LUCIDATO0.9
 • SIZESKID RESISTANCEFINISHTHICKNESS
  120X278-LUCIDATO0.6
  120X120-MATT0.9
  60X120-MATT0.9
  80X80-MATT0.9
  120X120-LUCIDATO0.9
  80X160-LUCIDATO0.9
  60X120-LUCIDATO0.9
  80X80-LUCIDATO0.9
 • SIZESKID RESISTANCEFINISHTHICKNESS
  120X278-LUCIDATO0.6
  160X320-SILK0.6
  120X120-MATT0.9
  60X120-MATT0.9
  80X80-MATT0.9
  120X120-LUCIDATO0.9
  80X160-LUCIDATO0.9
  60X120-LUCIDATO0.9
  80X80-LUCIDATO0.9
 • SIZESKID RESISTANCEFINISHTHICKNESS
  120X278-LUCIDATO0.6
  80X160-LUCIDATO0.9
  80X80-LUCIDATO0.9
  60X120-LUCIDATO0.9
 • SIZESKID RESISTANCEFINISHTHICKNESS
  120X278-LUCIDATO0.6
  120X120-LUCIDATO0.9
  60X120-LUCIDATO0.9
 • SIZESKID RESISTANCEFINISHTHICKNESS
  120X120-MATT0.9
  80X80-MATT0.9
  120X120-LUCIDATO0.9
  80X160-LUCIDATO0.9
  60X120-LUCIDATO0.9
  80X80-LUCIDATO0.9

Title

Go to Top