fbpx

ANIMA EVER

6 ngjyra gjallërojnë shijen e gurit me një bukuri të përjetshme. 3 përfundime ju japin mundësinë për të punuar në mjediset nga më të ndryshmet. Gama Anima Ever zgjeron potencialin e gurëve prej porcelani me efekt mermeri dhe hap përtej përdorimit konvencional të mbulesave të dyshemesë dhe mureve drejt zhvillimit të elementeve novatore të arredimit

Title

Go to Top