Project Description

Është një material inovativ që mund të vendoset në dysheme dhe në mur për të krijuar një sipërfaqe të vazhdueshme me disa nyje.
Një gamë e gjerë e pllakave të mëdha të mermerit të prodhuara në gresi prej porcelani duke përdorur teknika të patentuara italiane 100%.
Pllaka të mëdha janë në ballë të dizajnit dhe ofrojnë zgjidhje të pafundme për çdo mjedis. Ato janë të përshtatshme për përmbushjen e nevojave teknike të projektuesve, kontraktorëve dhe arkitektëve. Të dy formatet e mëdha 80 × 180 dhe 60 × 120 cm me një trashësi prej 10 mm ofrojnë forcë dhe shkathtësi të shkëlqyeshme.