Project Description

Një seri e rafinuar, e përdorshme si në dysheme dhe në mur, për të krijuar mjedise të sofistikuara. në dispozicion në madhësi të ndryshme: 60×60 – 60×120 – 30×60 – 7,50×30 – mosaic