Project Description

Një produkt shumë modern, i cili, në sajë të ngjyrës së tij neutrale dhe të ndritshme, kombinohet lehtësisht me shumë materiale të tilla si mermeri, guri, pllaka të ngjyrosura, të thjeshta dhe të zbukuruara.
Një seri e gjithanshme, e cila mund të instalohet si në dysheme dhe në mur, në zona banimi dhe komerciale.
në dispozicion në madhësi të ndryshme: 20×120 – 22,5×90 – 12,5×60