Project Description

Pietrablu është një material i çmuar dhe estetikisht ndikues, zgjedhja ideale për ata që e duan ndjeshmërinë e prekshme të kombinuara me rezistencën. Është një material natyral i përbërë nga mineralet dhe resina, me dizajn të veçantë dhe një produkt MADE IN ITALY.

Dimensionet e pllakave të dushit të dushit përfshijnë një lartësi prej 3 cm me një thellësi në dispozicion në katër madhësi 70 – 80 – 90 – 100 cm, ndërsa gjatësia mund të ndryshojë nga një minimum prej 90 cm deri në maksimum 200 cm, për versionet katrore dhe drejtkëndëshe.

Ne ofrojmë edhe versione pllakash dushi të rrumbullakëta të cilat vijnë në përmasat e mëposhtme: 80 × 80 cm dhe 90 × 90 cm.