Project Description

Ne ofrojmë një përzgjedhje të gjerë të mobiljeve të banjove me një dizajn tepër modern të punuara deri në detaje nga artizanët italianë, të disponueshme në madhësi dhe formate të ndryshme.

Të gjitha kompozimet e mobiljeve të banjos mund të kombinohen me një gamë të gjerë të pasqyrave, llambave dhe aksesorëve të tjerë duke mundësuar që banjo juaj të bëhet një hapësirë ëndrrash!

Të paraqitura në variante të ndryshme, të tilla si: modele të cilat qëndrojnë pezull ose në dysheme, të cilat do mund t’i përshtasni me zgjedhjen e njësive të murit, kolonave dhe njësive të magazinimit.

Në produktet tona ju mund të zbuloni çdo lloj zgjidhje kompozicionale: mobilje të mëdha moderne banjo ose zgjidhje më të vogla për banjo që nuk kanë shumë hapësirë në dispozicion.