Project Description

Mishelatorët janë një nga elementet kryesorë të tualetit.

Ne sjellim modele të shumëllojshme të mishelatorëve të formave dhe madhësive nga më të ndryshmet me materiale që fillojnë nga çelik inox në metal krom e nga bronzi deri te nikeli i krehur.